Wordpress Music ThemePhiladelphia Real EstatePhiladelphia Short SaleSell Your Property FastOnline TipsArticles DirectoryPhiladelphia Handyman Jobs
ekspo Rezi 0

18 Prill, Dita Nderkombetare e Trashegimise Kulurore

Në datën 18 Prill 2013, në Galerinë e Arteve “Edward Lear”, Berat u zhvillua ekspozita “Historiku i marrëdhënieve Ruso‐Shqiptare në materialet arkivore të Federatës Rusë

April 25, 2013 Aktivitete
foto 1 0

Takim me ekspertë lokalë të Trashëgimisë Kulturore

Në datën 18 prill 2013, quajtur “Dita e Trashёgimisё Botёrore” Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Berat dhe Bashkia Berat, organizuan një takim me ekspertë lokalë

April 25, 2013 Aktivitete
pamje nga afresku ne murin veriur (1591) Onufer Qiprioti_634720352279229629 0

Kisha e Shën Kollit (Shek. XVI)

Gërmimet arkeologjike kanë zbuluar se muret e kishës janë ndërtuar në shekullin e XVI. Kjo është vërtetuar edhe nga mbishkrimi i vitit 1591 që ndodhet

March 24, 2013 Kishat
New Image 1 0

Workshop 2: Plani i Menaxhimit

Studio PNI -1 në bashkëpunim me Partneret locale të Projektit SUSTCULT –Bashkia Berat dhe DRKK Berat organizuan në datën 5 Shkurt 2013 Workshopin për percaktimin

March 19, 2013 Aktivitete
shen-mitri_634716956968345779-600x450 0

Kisha e Shën Mitrit

Kisha është rindërtuar mbi mbetjet e një faltoreje më të vjetër, në kapërcyellin e shekullit XVI-XVII. Sipas një mbiskhkrimi kisha është pikturuar në vitin 1607.

January 22, 2013 Kishat
plani i Menaxhimit 0

Takim Per Planin e Menaxhimit

Studio PNI -1 në bashkëpunim me Partneret lokalë të Projektit SUSTCULT –Bashkia Berat dhe DRKK Berat  organizuan në datën 15 Janar Workshopin për identifikimin dhe

January 16, 2013 Aktivitete
Back to Top Copyright © 2011 - Drejtoria e Kulturës Kombëtare Berat Financuar nga Bashkimi Evropian.