Wordpress Music ThemePhiladelphia Real EstatePhiladelphia Short SaleSell Your Property FastOnline TipsArticles DirectoryPhiladelphia Handyman Jobs
Picture1 0

Përgatitet Plani i Menaxhimit të Qendrës Historike të Beratit

Përgatitja e Planit të Menaxhimit është e nevojshme sipas nenit 5 të Konventës së Trashëgimisë Botërore , me qëllim ” miratimin e një politikë të

January 16, 2014 Njoftime
DSC02709 0

Workshop ne Hungari

Takimi i rradhës i projektit SUSTCULT u mbajt në Vesprem në datat 28,29 dhe 30 Tetor 2013. Veszprem është një nga zonat më të vjetra

November 12, 2013 Monumentet e kultit
DSC_0061 0

Organizohet Workshopi mbi Planin e Veprimit

Ne Berat ne daten 18 Tetor 2013 eshte organizuarne kuadrin e projektit SUSTCULT, workshopi 4 mbi pergatitjen e Planit te Menaxhimit te Qendres Historike te

November 12, 2013 Aktivitete
SUSTCULT_Bacau1 0

Takim i projektit në SUSTCULT në Rumani

Takimi i pestë i projektit SUSTCULT u zhvillua në datat  28-29 Maj 2013, në Bacau (Rumani)  me pjesëmarrjen e 25 përfaqësuesve të 7 siteve kulturore,

November 12, 2013 Aktivitete
INTERNET 0

Workshop per Pergatitjen e Planit te Menaxhimit

Në kuadrin e përgatitjes së Planit të Menaxhimit të Beratit, në 29 Mars 2013 , u organizua Workshopi 3 për përcaktimin e projekteve të veçanta

November 12, 2013 Aktivitete
Picture1 0

Berati ne nje platforme te perbashket Webgis

Trashëgimia kulturore dhe natyrore dhe atraksionet turistike të Beratit po prezantohen në një Platformë WEBGIS ku janë publikuar hartat me të dhënat geo-hapësinore dhe informacione

October 18, 2013 Aktivitete, Aktivitete
Back to Top Copyright © 2011 - Drejtoria e Kulturës Kombëtare Berat Financuar nga Bashkimi Evropian.